sylvanian rpg.jpg

Címkék

Újévi fogadalmak 2013

2013.01.21. 14:35 | Guild | Szólj hozzá!

Ugyan sosem szerettem újévi fogadalmakat tenni, de az amerikai szepejátékos podcastok hatására most mégis ilyesmire készülök. Pontosabban nem is fogadalmakat teszek, inkább vágyakat, terveket írok le. Ez egy ilyen "mit is szeretnék 2013-ban" bejegyzés lesz.

Tehát a 2013-as terveim:

  1. Legalább egy új szerepjáték rendszert kipróbálni. Jelenlegi esélyesek erre: Fate, Drama System, Burning Wheel Mouse Guard változata.
  2. Kipróbálni egy Virtual Table alkalmazást, illetve kizárólag az interneten játszani. Ez valószínűleg a Google Hangout - Tabletop Forge lesz.
  3. Befejezni az Ars Magica átdolgozását Savage Worlds alá. Na jó, nem befejezni, csak játszható szintre hozni.
  4. Minél több hangulatos világ leírást vinni a játékokba. Úgy érzem ezen a területen van még mit javulnom.
  5. Többet írni a szerepjáték blogomba. Vagy írjam inkább azt, hogy újrakezdeni a szerepjáték blog írást? A tavalyi  teljesítményt nem lesz nehéz túlszárnyalni.

és a +1: Legalább annyit szerepjátszani mint tavaly.

Egy év múlva meglátom mi valósult meg mindebből.

A bejegyzés trackback címe:

https://grpg.blog.hu/api/trackback/id/tr75030916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása