sylvanian rpg.jpg

Címkék

Vége

2020.09.07. 08:48 | Guild | Szólj hozzá!

Majdnem 10 éve, 2011 januárjában kezdtem el írni a blogot, ahova olyan rövidebb, kidolgozatlanabb írásokat szántam, ami az lfg.hu-ra nem illett volna. Mint minden hobby projektet ezt is az jellemezte, hogy hullámzó volt az aktivitásom. Volt amikor rendszeresen írtam, volt amikor évekig semmit. Azért remélem, voltak emlékezetes korszakai.

Igazából már rég eljárt az idő a blogolás felett, csak én mint öreg szerepjátékos nehezen váltok. Kicsit idegenkedem a Facebook felülettől. De be kell látnom, hogy sokkal több értelme van oda írni, mint ide. Ezért a jövőben, ha lesz valami, ami kikívánkozik belőlem, akkor inkább azt a felületet használom. Plusz ez a blog.hu sem az igazi már, valami rendesebb blog felületre kellett volna váltanom, és akkor már egyszerűbb a Facebook.

Guildenstern / Péterfy Áron

 

A bejegyzés trackback címe:

https://grpg.blog.hu/api/trackback/id/tr5016192968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása