sylvanian rpg.jpg

Címkék

Ajánló - 2011 november

2011.12.01. 12:47 | Guild | Szólj hozzá!

A Pathfinder is Online lesz. Bővebben itt.

Novemberben ünnepelték az Egyesült Államokban a hálaadás napját. A Critical-Hits blogon Vanir írt egy bejegyzést arról, hogy ő miért hálás a szerepjátékkal kapcsolatban. Én is egy hasonló listát állítanék össze: támogató feleség, jóbarátok akikkel játszani lehet, az internetes közösség, és a gyerekeim akiknek jobb a fantáziája és nagyobb átéléssel tudnak játszani mint én.

A Gnomestew blogon Patric írt arról, hogy a jó dolgok ingyen vannak, és bemutatta a három kedvenc ingyenes rendszerét. Magyar nyelven az Open d6 megvan, aztán ott van a Kazamaták és Kompániák, és persze a Kard és Mágia. Ha valaki tud még ingyenes magyar nyelvű játékról, akkor ne tartsa magában.

Az ICv2 listáján nem történt változás, vagyos megint a Pathfinder végzett az élen a D&D-t megelőzve. Ilyenre eddig csak a Vampire volt képes fénykorában, mikor a TSR épp haldoklott. Itt egy kis elemzés az EN Wolrd-ön.

Rob Donoghe arról írt, hogy a játékban hasonló dolgokat akarunk elérni mint az életben. McClelland szükséglet elmélete alapján a sikert (megfelelés növekvő kihívásoknak), a befogadást (szeressenek mások), a személyes hatalmat (befolyás és tisztelet), és a közösségi hatalamat (másoknak befolyást és tiszteletet adni) keressük. Hát, nem tudom.

Végül a történelmi / historizáló játékok kedvelőinek egy jó hír: a Delta Vision elkezdte megjelentetni a szép illusztrációiról híres Osprey történelmi ismeretterjesztő sorozatot.

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://grpg.blog.hu/api/trackback/id/tr233408133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása